Pabrik Sofa Lan Sofa Leathaire
Supplier Sofa Aksen Kain Nyaman Upholstered
Sofa Lipat Outdoor China Kanthi Slipcovers anti banyu
kursi lantai foldable kanggo TATAMI

Produk Unggulan

  • Kursi Kantor Ergonomis Kab

    Kursi Kantor Ergonomis Kab

    Kursi Kantor Ergonomis digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Yona, yaiku produsen lan pabrik produk berkualitas tinggi profesional ing China. We nyedhiyani layanan produk selaras. Yen sampeyan pengin kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

  • Kursi Komputer Ergonomis Kab

    Kursi Komputer Ergonomis Kab

    Minangka salah sawijining produsen Kursi Komputer Ergonomis China profesional lan pemasok Kursi Komputer Ergonomis China, kita minangka kekuwatan sing kuat lan manajemen lengkap. Yona International spesialisasi ing manufaktur Kursi Komputer Ergonomis, minangka salah sawijining produsen Kursi Komputer Ergonomis China profesional lan pemasok Kursi Komputer Ergonomis, kita minangka kekuwatan sing kuat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka Kursi Komputer Ergonomic lan ing.

  • Sofa lan Sofa Leathaire

    Sofa lan Sofa Leathaire

    Yona International minangka produsen sofa lan sofa leathaire lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing sofa leathaire lan sofas kanggo akèh taun. Produk kita apik gayane, nyaman lan tahan karo desain sing apik, sofa kain kita adol kanthi apik ing pasar internasional. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

  • Sofa Aksen Kain Nyaman Upholstered

    Sofa Aksen Kain Nyaman Upholstered

    Yona International minangka produsen lan pemasok sofa aksen kain sing nyaman ing China. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu. Sofas Accent Fabric Nyaman Upholstered digunakake digunakake ing kabeh jinis dhuwur-bahan lan macem-macem hiasan pribadi, kontrol Self-arah urip, pengacara kanggo seneng karya, seneng urip, pengacara kualitas anotasi, liyane nglereni-pinggiran, luwih publisitas, liyane pangecualian, kualitas luwih.

Produk anyar

Sofa Kain Modern Nordic

Sofa Kain Modern Nordic

Yona International minangka produsen lan pemasok sofa modern Nordic ing China. Kita wis spesialis ing sofa kain modern Nordic kanggo akèh taun. Produk kita apik gayane, nyaman lan tahan karo desain sing apik, sofa kain kita didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Sofa Aksen Kain Nyaman Upholstered

Sofa Aksen Kain Nyaman Upholstered

Yona International minangka produsen lan pemasok sofa aksen kain sing nyaman ing China. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu. Sofas Accent Fabric Nyaman Upholstered digunakake digunakake ing kabeh jinis dhuwur-bahan lan macem-macem hiasan pribadi, kontrol Self-arah urip, pengacara kanggo seneng karya, seneng urip, pengacara kualitas anotasi, liyane nglereni-pinggiran, luwih publisitas, liyane pangecualian, kualitas luwih.

Dhuwur Kapadhetan Busa Kain Love-kursi Sofas

Dhuwur Kapadhetan Busa Kain Love-kursi Sofas

Yona International minangka produsen lan pemasok sofa kain umpluk kanthi kapadhetan dhuwur ing China. Kita wis spesialis ing sofas kain kanggo akèh taun. Produk kita apik gayane, nyaman, , endurable lan karo desain apik, sofas kain kita adol uga ing pasar Eropah lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Sofa Aksen Kain Busa Kapadhetan dhuwur

Sofa Aksen Kain Busa Kapadhetan dhuwur

Yona International minangka produsen sofa aksen kain umpluk kanthi kapadhetan dhuwur lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing sofas kain kanggo akèh taun. Produk kita apik gayane, nyaman, , endurable lan karo desain apik, sofas kain kita adol uga ing pasar Eropah lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

News

  • Meja lan kursi makan modern

    Suzhou Yona International Trading Co., Ltd. nyedhiyakake meja lan kursi makan modern. Meja lan kursi makan modern kita bisa disesuaikan. Meja makan bisa digawe saka kayu utawa watu sintered. Kursi bisa digawe saka kayu lan kain.

  • Supplier furnitur China kanthi rega sing kompetitif

    Minangka salah siji saka supplier Furnitur China rega competitive, Suzhou Yona International Trading Co., Ltd. tansah ngutamakake comfort, safety, eco-friendliness konsumen.

  • Sofa malas kulit udara

    Sofa kesed kulit udaraWe ngrancang lan ngasilake sofa anyar ing musim panas iki, sofa kesed kulit udara; sofas pola anyar iki bisa diatur ing bagean sirah, pinggul lan sisih ngisor.

  • Kemul akrilik

    Selimut akrilikSelimut akrilik kita ditenun, dirajut utawa dikepang. Ukuran bisa 110-130 lebar * 200-230 dawa CMS, ukuran khusus bisa digawe khusus. Werna lan pola bisa beda, desain bisa OEM utawa ODM , sing ndadekake sampeyan kepenak modern utawa klasik

  • Kursi lantai TATAMI

    Kursi lantai TATMIKursi lantai Tatami tanpa sikil.Kursi lantai duwe 5 pangaturan posisi.Bagian sirah lan pinggul bisa diatur.

  • Sofa malas kulit udara

    Kita ngembangake sofa anyar, sofa malas, materi model anyar wis dimodifikasi lan materi sing maju lan tren.

  • sofa kain kita wis didol ing Jepang

    Sofa kain kita wis didol ing supermarket SAMâs Club lan AEON ing JAPAN pirang-pirang taun.

  • Cara milih furnitur sofa sing bener?

    Priksa manawa pigura sofa kuwat, sing ana gandhengane karo umur layanan lan jaminan kualitas sofa. Cara tartamtu kanggo ngangkat siji mburi sofa telung wong, mbayar manungsa waé kanggo apa wentis saka mburi liyane mati lemah nalika bagean diangkat 10cm saka lemah, lan pengawasan liwati mung yen sisih liyane iku. uga saka lemah.